On the ropes: Scott Harrison

Scott Harrisson är den framgångsrikaste boxaren som Skottland har haft hittills. Han startade sin karriär med att vinna bronsmedalj på Europeiska amatörboxningsmästerskapet 1994 i Velje, Danmark. Därifrån gick han vidare till att bli proffs och världsmästare i fjädervikt 2002. En titel han försvarade framgångsrikt 11 gånger, förlorade en gång och återvann en gång.

Harrisons karriär skulle ha varit den perfekta framgångshistorian om det inte vore för kampen mot alkohol och våldsamma incidenter med polis och privatpersoner. Nedan följer en dokumentär i 4 delar som tar upp hans kamp att komma tillbaka till ringen samt kampen mot sig själv och sina inre demoner. Film fem är match mot ungraren, György Mizsei Jr.

Enjoy Sportsfans!

Fighten 2012.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: