Muhammad Ali – The Greatest – dokumentär

Utav alla människor som jag beundrar i världen så är Muhammad Ali den som ligger på första plats. Munvig, envis, störst, bäst, värst, elak, snäll, trogen, otrogen, högljudd… Ja han har alla sidor som en människa har och på något sätt lyckas han få alla dessa sidor att göra honom till den Största som någonsin funnits.

Inte nog med att han var en fantastisk boxare, så var han även en stor humanitär. Ali sa i en intervju att ”När jag slutade boxas, det var då mitt verkliga arbete började”. det är beräknat att han har köpt över 20 miljoner måltider till svältande människor världen över.

Denna dokumentären har blivit rankad som den bästa dokumentären som någonsin gjorts. Och den är i sannerligen fantastisk i och med den mänskliga aspekten. Så luta er bakåt och förbered er på en upplevelse!

Enjoy Sportsfans!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: