Eurosport Boxning

Yes!! Det finns hopp för sysslolösa hemmakvällar!!

Igår var en stor dag i min vardag, då jag insåg att det går att kolla boxning på eurosport utan att köpa en helt ny boxer med allt vad det innebär för flera tusenlappar. På eurosport.se så går det att beställa web-tv för 59 kr/mån utan bindningstid, fantastiskt bra då de visar mer boxning är tv10.

I LIKE!

Igår var det flera intressanta matcher från i mars, bla Zab Judah vs Vernon Paris, där han i nio ronder plockade isär Paris och tillslut vann på en KO. Han gjorde sig av med molnet som följt honom sedan Khan matchen, där han blev avstängd för att bla ha slagit domaren. Det talas om en match-up med Juan Manuel Marques i Juli. Kan bli spännande, Marques är en erfaren och skicklig boxare som garanterat kommer låta Judah arbeta för pengarna.

Bäst igår var Tony Averlant vs Eduard Gutknecht som förlorade (felaktigt!?) på poäng. En fartfylld och spännande match där Averlant enligt mig var bättre och slog renare träffar. Hemmamatch? Klart var iallafall att Gutknecht skulle fått en ”lätt” match i Averlant men han blev istället hårt pressad av en Averlant som hade blodvittring från rond ett till tolv och inte gav sig i sin press och sitt målmedvetna boxande.

Nedan följer lite boxnings ”gobitar”
Tjo hopp


Lite Averlant vs Gutknecht


Lite Judah vs Paris

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: