Hatare.

Vad är en hatare. Hatare är människor som inte kan unna dig lycka. Människor som hellre ser dig misslyckas än att se dig lyckas. Människor som är så måna om att själva framstå som bra att de inte kan unna dig framgång och lycka.

Hur ska man tackla åsikter från sådana människor? Det är inte enkelt men det finns ett bra sätt. Inse. Inse att de ser inte allt du gör för att bättra dig själv och för att komma framåt i livet.

De ser inte alla de morgonpass på gymmet. Klockan fem när de själva ligger och sover. De ser inte hur du misslyckas på träningen gång på gång men ändå fortsätter komma tillbaka till lokalen och försöker igen. De ser inte alla löppass i snöstormar, alla de långa milen i kylan med is som hänger från håret och frusna tår, när de själva sitter inne i värmen. De ser inte hur du lägger in ett extrapass på kvällen, när de sitter på soffan framför tv:n. De ser inte hur din dröm brinner i dig så mycket att du tränar på utlandssemestern. Hur du under dina fyra förlovade ledighetsveckor är ute i spåret, eller inne i gymmet och bibehåller, utvecklar. För att du har en möjlighet att göra din dröm till en verklighet.

De ser inte alla helger som du avstår från alkohol och skräpmat för att du håller kroppen i topptrim.

De ser inte alla de gånger som sjukdomar och skador sätter stopp för dig och hur du får börja om igen. Gång på gång på gång. De ser inte. De ser slutprodukten. När du kliver upp i ringen. Kliver ner på isen. Ut på courten. In på plan. De bedömer dig på dina insatser under dessa korta minuter. Och de har så höga krav på dig att du i deras ögon inte får misslyckas. Krav de aldrig ställer på sig själva.

Det värsta med hatare är att de oftast inte är någon anonym person som du aldrig träffat. De kan vara din familj. Din maka eller make. Din syster eller din bror. De kan vara vem som helst som sitter där och skrattar åt dig och det du skapat för dig själv. Och de unnar inte dig lycka. Konstigt, eller hur?

Kom ihåg en sak, och det är en viktig sak. Den enda personen som kan bedöma ditt liv och din strävan efter någonting bättre är du. Det är endast du som är viktig. Din åsikt. Vad du själv tycker om dig! När du inser det så kommer din resa bli lättare och du kommer förstå att deras hat handlade aldrig om dig, utan endast om dem.

Så ut med dig och skapa din dröm. Skapa dig själva en möjlighet att bli ditt bästa jag. Den finns där, din dröm. SÅ jaga rätt på den och strunta i vad hatarna säger. Endast din åsikt räknas.

And now, some video. Enjoy Sportsfans!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: